top of page

SME paket

från bara
100 Kr / timmer
KONCEPTUTVECKLING
LÖSNING OCH DESIGN
I PRODUKTION

Våra erfarna produktspecialister hjälper till att konkretisera idéer och koncept till färdiga specifikationer och baserat på din budget och dina behov tar vi fram en tydlig bild av hur en färdig app kan se ut och fungera.

Våra designers tar fram design och flöden som är skräddarsydda efter målgruppens och ändamålets mål. Efter godkännande går projektet vidare till vår produktionsteam som börjar bygga appen.

Din produkt är nu klar att rulla ut i produktionen. Våra värdpartners ger dig gratis värd upp till ett år. Med oss kommer du inte bara att rulla din produkt den snabbaste och kostnadseffektiva, du kör den också till den minsta minimikostnaden.

Från konceptutveckling till lansering av färdig produkt tar vi fullt ansvar för hela processen. Vårt högkvalificerade team med marknadens mest konkurrenskraftiga prissättning hjälper dig att ta din produkt till marknaden på det snabbaste och mest kostnadseffektiva sättet. Våra speciella hostingpartners kommer att se till att du får den säkraste värdplattformen till de lägsta kostnaderna.

bottom of page