top of page
us3.jpg
Bamba är en applikation som effektiviserar administrationen genom att digitalisera hanteringen av pedagogiska måltider. Idag använder sig över hälften av samtliga kommuner av papper och penna. Pedagoger registrerar sina luncher genom ett streck på ett papper. Varje år förlorar Sveriges kommuner miljontals kronor i obetalda luncher. Bamba hjälper er att spara pengar genom fler betalda luncher och minskade administrativa kostnader. 

HUR FUNGERAR DET

Om oss
1.png

LÄRARNA LADDAR NER APPEN

BAMBA - PEDAGOGISKA MÅLTIDER 

Kort sammanfattat handlar det om en väldigt enkel och användarvänlig applikation. Lärarna laddar ner appen BAMBA - pedagogiska måltider och registrerar sig genom sin mail.

MINSKA MATSVINNET MED HJÄLP AV AI

framtida slapp
Image by Lukas Blazek
ca1.png

Under många år har Nenosys AB arbetat med digitala lösningar i en rad olika sektorer. Vi har hjälpt våra kunder att effektivisera sina verksamheter med utvecklade maskininlärningssytem. 
I dagens skolrestauranger finns det en mängd information som inte alltid tas till vara på. Det kan handla om mängden mat som slängs, vilken mat som säljer bäst eller hur många det är som egentligen äter lunch varje dag? BAMBA kommer i framtiden att kunna lösa problemet på den sista frågan.

Image by iMattSmart

Vi utvecklar just nu en AI-modell som beräknar antal inhandlade portioner. Med informationen kommer vi kunna förutse hur många portioner som behöver lagas till skolrestaurangerna. Genom att se antal portioner som behöver lagas per dag kommer kökspersonalen laga en mer exakt mängd mat och därmed minska matsvinnet. BAMBA är en hjälp på vägen mot en mer hållbar skolrestaurang. 

lunch22.png
earth.png
Group 1.png
sun an dining.png
Group 6.png

NENOSYS 2020

bottom of page